Infracţiuni rutiere

Avocat infracţiuni rutiere – 0746 548 064

Ştim totul despre accidentele rutiere, de aceea putem găsi rezolvarea oricare ar fi fapta săvârşită de şoferul vinovat!

Valentina Priboi, avocat infracțiuni rutiere

Nu vă grăbiţi să daţi nicio declaraţie fără a fi asistat de un avocat specializat în accidente rutiere! Un avocat pentru un dosar penal privind infracțiuni rutiere trebuie ales cu multă atenție: este vorba de libertatea și viitorul dumneavoastră!

Este un lucru important să contactaţi un avocat bun de accidente rutiere deoarece o declaraţie dată greşit, o probă nesolicitată în faza de urmărire penală sau în faza de judecată, pot afecta definitiv şi irevocabil cursul dosarului penal. Mai exact, de ce este atât de important un avocat de accidente rutiere? Pentru că sub aspect penal avocatul poate obţine vinovatului doar o sancţiune cu suspendare, ori o amendă penală, ori câteva zile de muncă în folosul comunităţii sau chiar achitarea încă din faza de urmărire penală prin obținerea ordonanței de clasare din partea procurorului de caz. Sub aspect civil, un bun avocat îl poate scuti pe client de plata vreunei sume către victime sau, în anumite cazuri, de acţiunea în regres împotriva sa a părţii responsabile civilmente (firma de asigurări RCA).

Dar de ce este cel mai bine să se încheie totul încă din faza de cercetare penală prin obținerea ordonanței de clasare? Pentru că deja în faza de judecată, când dosarul se află pe rolul instanței, dacă analizăm practica judecătorească, șoferul vinovat primește sigur o sancțiune penală. Așadar, în cazul anumitor infracțiuni precum cea de conducere cu permis suspendat, de conducere sub influența băuturilor alcoolice sau de vătămare corporală din culpă se poate solicita fie pedeapsa închisorii cu suspendare, fără anularea permisului de conducere, fie aplicarea unei amenzi penale, cu inconvenientul anulării permisului de conducere ca sancțiune complementară. Dar mai bine este să ne cunoaștem cât mai din timp pentru a formula cele mai bune apărări!

Doamna avocat Valentina Priboi este avocat specializat în dosare penale având ca obiect infracțiuni rutiere încă din anul 2011 şi vă stă la dispoziţie oriunde în România, pentru orice fel de infracţiuni rutiere:

alcool la volan (conducere sub influența băuturilor alcoolice)

*

conducere cu permis suspendat / conducere fără permis

*

accidente rutiere cu victime

*

părăsirea locului accidentului (fugă de la locul accidentului)

*

Call Now Button