Dosar penal accidente rutiere cu victime

Avocat dosar penal accidente rutiere – Dosar penal accidente rutiere – 0746 548 064

Se poate întâmpla oricui, nimeni nu este perfect! Dacă aţi accidentat un alt participant la trafic iar în urma accidentului acesta a suferit vătămări corporale sau a decedat, atunci trebuie să ne contactaţi cât mai urgent, înainte să daţi vreo declaraţie organelor de anchetă! Pentru situaţia dumneavoastră penală şi civilă este foarte important să fiţi asistat de un avocat specialist în accidente rutiere, atât pentru reducerea pedepsei penale, cât şi pentru evitarea plăţii unor despăgubiri către victimele accidentului.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

În linii mari, dacă ați provocat un accident rutier doar cu vătămări corporale, sunt două variante:

 • fie victima necesită peste 90 de zile de îngrijiri medicale și vi se va reține infracțiunea de vătămare corporală din culpă și veți fi, cel mai probabil, trimis în judecată.
 • fie victima va necesita sub 90 de zile de îngrijiri medicale, ceea ce înseamnă că fapta NU constituie infracțiune conform Codului penal, dosarul dumneavoastră penal va fi clasat și veți fi scos de sub urmărirea penală. Aici însă există și câteva excepții foarte importante:
  • să nu vă fi aflat sub influența alcoolului sau a drogurilor atunci când ați produs accidentul;
  • să nu fi provocat avortul victimei;
  • să nu îi fi produs victimei un prejudiciu estetic grav și permanent;
  • să nu fi pus viața victimei în primejdie;
  • să nu fi provocat vreo infirmitate victimei;

Este important să discutăm, să analizăm cât de grav este accidentul produs, dacă există cazier, antecedente penale, circumstanţe atenuante, martori, probe, etc.

Experienţa îndelungată, încă din anul 2011, rezultatele obţinute şi perseverenţa în domeniul infracţiunilor rutiere ne ajută să vă oferim cele mai bune apărări, cele mai eficiente soluţii juridice. Doamna avocat Valentina Priboi este alături de dumneavoastră atât în faza de urmărire penală, cât şi în cea de judecată, oriunde în ţară, mai multe detalii aflţi la 0746 548 064.

Call Now Button