Dosar penal alcool

Dosar penal alcool – Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice – Dosar penal alcool la volan – 0746 548 064

Atât conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame/litru alcool pur în sânge, cât şi săvârşirea unui accident rutier de către un şofer care consumase câtuşi de puţin alcool reprezintă infracţiune.

Care este pedeapsa pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice? Codul penal la art. 336 sancționează conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice cu o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau amendă penală. Așadar, sancțiunea într-un dosar penal pentru consum de alcool la volan este destul de serioasă iar apărarea temeinică este absolut necesară.

Avocat Valentina Priboi

Dacă vi s-a întocmit dosar penal pentru oricare din variantele amintite inițial, atunci ar fi bine să apelaţi la un avocat specializat în infracțiuni rutiere, un avocat care să vă asiste încă de la primele declaraţii. Un dosar început greşit, o urmărire penală necorespunzător instrumentată nu pot conduce decât la soluţii civile şi penale nefaste pentru acuzat.

În schimb, un avocat bun, într-un dosar penal de alcoolemie, vă poate obţine de la procuror atât achitarea prin ordonanţa de clasare, cât şi permisul de conducere pentru a vă recăpăta dreptul de a conduce. Toate acestea depind însă de cât de rapid ne contactaţi, de antecedente, de rezultatele infracţiunii constatate, etc. Sunaţi-ne la 0746 548 064 şi împreună găsim cea mai bună cale!

Call Now Button