Dosar penal conducere cu permis suspendat – Dosar penal conducere fără permis

Conducere cu permis suspendat – Conducere fără permis – 0746 548 064

În cazul conducerii cu permisul suspendat nu urmărim doar redobândirea permisului de conducere, ci şi evitarea, pe cât posibil, a sancţiunilor penale. Adică, dacă vi s-a întocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, avem experienţa necesară în a vă ajuta să obţineţi ordonanţă de clasare de la procuror pentru a nu fi trimis în judecată în faţa instanţelor penale, tot dosarul închizându-se încă din faza de urmărire. În plus, dreptul de a conduce prin recăpătarea permisului, este o a doua ţintă pentru care noi depunem cele mai mari eforturi.

Avem soluţii eficiente şi în cazul în care sunteţi acuzat că aţi condus un autovehicul fără permis de conducere: o pedeapsă cu suspendare, o amendă penală sau doar câteva zile de muncă în folosul comunităţii sunt rezolvările pe care le-am oferit foştilor clienţi. Dar toate acestea se pot rezolva doar dacă ne întâlnim cât mai urgent pentru a nu merge în faţa organelor de cercetare penală neînsoţiţi. Este absolut necesar să ne consultăm în privinţa martorilor, a celorlalte probe, a circumstanţelor atentuante, detaliilor pe care le vom declara în faza de urmărire şi a celor pe care nu le vom aminti.

Avocat Valentina Priboi

Dar ce sancțiune este pentru conducere cu permisul suspendat? Conform articolului 335 alineatul (2) din Codul penal conducerea cu permisul suspendat are o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amendă.

Dar sancțiunea pentru conducere fără permis? Și mai gravă: dacă studiem art. 335 alin.(1) observăm că pedeapsa pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere este de închisoarea de la 1 la 5 ani sau amendă. Iată deci, pedepsele sunt destul de însemnate și vă pot strica toate planurile – de aceea trebuie să acționați ferm și cât mai rapid!

Ce este cert: alegeţi un avocat de accidente rutiere, un specialist în infracţiuni rutiere, nu riscaţi libertatea şi banii cu orișicine! Sunaţi-ne, suntem convinşi că avem rezolvarea şi pentru problema dumneavoastră! 0746 548 064

Call Now Button