Valentina Priboi, avocat accidente rutiere in Constanta, Braila, Galati, Bacau, Buzau, Iasi, Focsani, Slobozia, Calarasi, Tulcea si toata partea de est a Romaniei

Echipa doamnei avocat Valentina Priboi ofera servicii de obtinere despagubiri accidente rutiere in toata tara: Bucuresti, Constanta, Braila, Galati, Bacau, Buzau, Iasi, Focsani, Slobozia, Calarasi, Tulcea, etc.

Venim in intampinarea dumneavoastra in mai putin de 24 de ore oriunde, pentru a va fi alaturi in cele mai grele momente din viata, daca ati fost victima unui accident auto cu vatamari sau deces.”

Clientii nostri – victime ale accidentelor rutiere din Constanta sau Vaslui, Bacau sau Buzau pot confirma rezultatele obtinute de echipa noastra: sute de mii de lei recuperate in timp record, atat in caz de vatamari corporlae, cat si in caz de deces.

Chiar luna aceasta am semnat contracte de asistenta juridica pentru trei decese in Constanta, Iasi si Barlad, plus 5 vatamari corporale in Bacau, Buzau, Focsani, Tulcea si Calarasi.

Sunati-ne si, incepand impreuna procedura de obtinere de despagubiri RCA, vom atinge cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp!