Valentina Priboi, avocat accidente rutiere în Constanţa, Brăila, Galaţi, Bacău, Buzău, Iaşi, Focşani, Slobozia, Călăraşi, Tulcea şi toată partea de est a României

Echipa doamnei avocat Valentina Priboi oferă servicii de obţinere despăgubiri accidente rutiere în toată ţara: Bucureşti, Consţanta, Brăila, Galaţi, Bacău, Buzău, Iaşi, Focşani, Slobozia, Călăraşi, Tulcea, etc.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră în mai puţin de 24 de ore oriunde, pentru a vă fi alături în cele mai grele momente din viaţă, dacă aţi fost victima unui accident auto cu vătămări sau deces.”

Clienţii noştri – victime ale accidentelor rutiere din Constanţa sau Vaslui, Bacău sau Buzău pot confirma rezultatele obţinute de echipa noastră: sute de mii de lei recuperate în timp record, atât în caz de vătămări corporale, cât şi în caz de deces.

Chiar luna aceasta am semnat contracte de asistenţă juridică pentru trei decese în Constanţa, Iaşi şi Bârlad, plus 5 vătămări corporale în Bacău, Buzău, Focşani, Tulcea şi Călăraşi.

Sunaţi-ne şi, începând împreună procedura de obţinere de despăgubiri RCA, vom atinge cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp!

Call Now Button