Dosar penal accidente rutiere cu victime

Avocat dosar penal – Dosar penal accidente rutiere – 0746 548 064

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

Se poate întâmpla oricui, nimeni nu este perfect! Dacă aţi accidentat un alt participant la trafic iar în urma accidentului acesta a suferit vătămări corporale sau a decedat, atunci trebuie să ne contactaţi cât mai urgent, înainte să daţi vreo declaraţie organelor de anchetă! Pentru situaţia dumneavoastră penală şi civilă este foarte important să fiţi asistat de un avocat specialist în accidente rutiere, atât pentru reducerea pedepsei penale, cât şi pentru evitarea plăţii unor despăgubiri către victimele accidentului.

Este important să discutăm, să analizăm cât de grav este accidentul produs, dacă există cazier, antecedente penale, circumstanţe atenuante, martori, probe, etc.

Experienţa îndelungată, încă din anul 2011, rezultatele obţinute şi perseverenţa în domeniul infracţiunilor rutiere ne ajută să vă oferim cele mai bune apărări, cele mai eficiente soluţii juridice. Doamna avocat Valentina Priboi este alături de dumneavoastră atât în faza de urmărire penală, cât şi în cea de judecată, oriunde în ţară, mai multe detalii aflţi la 0746 548 064.