Dosar penal conducere cu permis suspendat – Dosar penal conducere fără permis

Dosar penal conducere cu permis suspendat – Dosar penal conducere fără permis – 0746 548 064

Valentina Priboi, avocat dosar penal infracțiuni rutiere

În cazul conducerii cu permisul suspendat nu urmărim doar redobândirea permisului de conducere, ci şi evitarea, pe cât posibil, a sancţiunilor penale. Adică, dacă vi s-a întocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, avem experienţa necesară în a vă ajuta să obţineţi ordonanţă de clasare de la procuror pentru a nu fi trimis în judecată în faţa instanţelor penale, tot dosarul închizându-se încă din faza de urmărire. În plus, dreptul de a conduce prin recăpătarea permisului, este o a doua ţintă pentru care noi depunem cele mai mari eforturi.

Avem soluţii eficiente şi în cazul în care sunteţi acuzat că aţi condus un autovehicul fără permis de conducere: o pedeapsă cu suspendare, o amendă penală sau doar câteva zile de muncă în folosul comunităţii sunt rezolvările pe care le-am oferit foştilor clienţi. Dar toate acestea se pot rezolva doar dacă ne întâlnim cât mai urgent pentru a nu merge în faţa organelor de cercetare penală neînsoţiţi. Este absolut necesar să ne consultăm în privinţa martorilor, a celorlalte probe, a circumstanţelor atentuante, detaliilor pe care le vom declara în faza de urmărire şi a celor pe care nu le vom aminti.

Ce este cert: alegeţi un avocat de accidente rutiere, un specialist în infracţiuni rutiere, nu riscaţi libertatea şi banii cu amatori! Sunaţi-ne, suntem convinşi că avem rezolvarea şi pentru problema dumneavoastră! 0746 548 064