Dosar penal alcool

Avocat dosar penal alcoolemie – Avocat conducere sub influenţa băuturilor alcoolice – Avocat alcool la volan – Dosar penal alcool – 0746 548 064

Atât conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame/litru alcool pur în sânge, cât şi săvârşirea unui accident rutier de către un şofer care consumase câtuşi de puţin alcool reprezintă infracţiune.

Valentina Priboi, avocat accidente auto

Dacă vi s-a întocmit dosar penal pentru oricare din variantele anterior amintite, atunci ar fi bine să apelaţi la un avocat accidente rutiere specializat care să vă asiste încă de la primele declaraţii. Un dosar început greşit, o urmărire penală necorespunzător instrumentată nu pot conduce decât la soluţii civile şi penale nefaste pentru acuzat.

În schimb, un avocat bun, într-un dosar penal de alcoolemie, vă poate obţine de la procuror atât achitarea prin ordonanţa de clasare, cât şi permisul de conducere pentru a vă recăpăta dreptul de a conduce. Toate acestea depind însă de cât de rapid ne contactaţi, de antecedente, de rezultatele infracţiunii constatate, etc. Sunaţi-ne la 0746 548 064 şi împreună găsim cea mai bună cale!