Dosar penal infracţiuni rutiere

Avocat infracţiuni rutiere – Avocat dosar penal – 0746 548 064

Valentina Priboi, avocat dosar penal infracțiuni rutiere

Ştim totul despre accidentele rutiere, de aceea putem găsi rezolvarea oricare ar fi fapta săvârşită de şoferul vinovat!

Nu vă grăbiţi să daţi nicio declaraţie fără a fi asistat de un avocat specializat în accidente rutiere! Un avocat pentru un dosar penal privind infracțiuni rutiere trebuie ales cu multă atenție: este vorba de libertatea și viitorul dumneavoastră!

Este un lucru important să contactaţi un avocat bun de accidente rutiere deoarece o declaraţie dată greşit, o probă nesolicitată în faza de urmărire penală sau în faza de judecată, pot afecta definitiv şi irevocabil cursul dosarului penal. Mai exact, de ce este important un avocat de accidente rutiere? Pentru că sub aspect penal poate obţine vinovatului doar o sancţiune cu suspendare, ori o amendă penală sau doar câteva zile de muncă în folosul comunităţii, iar sub aspect civil îl poate scuti de plata vreunei sume către victime sau, în anumite cazuri, de acţiunea în regres împotriva sa a părţii responsabile civilmente (firma de asigurări RCA).

Doamna avocat Valentina Priboi este avocat specializat în dosare penale având ca obiect infracțiuni rutiere încă din anul 2011 şi vă stă la dispoziţie oriunde în România, pentru orice fel de infracţiuni rutiere:

> dosar penal accidente rutiere cu victime

> dosar penal alcool la volan

> dosar penal conducere cu permis suspendat / conducere fără permis

> dosar penal părăsirea locului accidentului (fugă de la locul accidentului)