Eliberare Anexa 2 de la Politie

Eliberare Anexa 2 de la Politie

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

La producerea unui accident rutier cu victime, unul din documentele intocmite obligatoriu de catre agentii de politie de constatare a accidentului este Anexa 2, pe care persoanele implicate in accident ar trebui sa o primeasca la data producerii accidentului.

Anexa 2 este un document oficial emis de catre echipajul Politiei Rutiere care face cercetarea la fata locului. Anexa 2 este un document care contine informatii privitoare la autorul accidentului, locul producerii faptei, ora, contextul, stabilirea preliminara a persoanei vinovate, descrierea sumara a accidentului, consemnarea numarului de dosar de urmarire penala care se atribuie respectivului accident, etc.

In majoritatea cazurilor, Anexa 2 ramane la dosarul cauzei si se poate obtine doar de catre un avocat specializat in accidente rutiere cu deces sau vatamari corporale. Este absolut necesar sa se obtina acest document de catre persoanele pagubite deoarece despagubirea se poate oferi doar in baza acestui document!

Asadar, trebuie sa semnati un contract de asistenta juridica cu un avocat specializat in obtinerea de despagubiri din accidente auto cu victime pentru a va obtine documentele de la politie si, ulterior, despagubirea de la firma de asigurari RCA a soferului vinovat.

Noi va putem ajuta, sunati-ne la 0746 548 064 !