Eliberare Anexa 2 de la Poliţie

La producerea unui accident rutier cu victime, unul din documentele întocmite obligatoriu de către agenţii de poliţie de constatare a accidentului este Anexa 2, pe care şoferii implicaţi în accident ar trebui să o primească la data producerii accidentului.

Anexa 2 este un document oficial emis de către echipajul Poliţiei Rutiere care face cercetarea la faţa locului. Anexa 2 este un document care conţine informaţii privitoare la autorul accidentului, locul producerii faptei, ora, contextul, stabilirea preliminară a persoanei vinovate, descrierea sumară a accidentului, consemnarea numărului de dosar de urmărire penală care se atribuie respectivului accident, etc.

În majoritatea cazurilor, Anexa 2 rămâne la dosarul cauzei şi se poate obţine doar de către un avocat specializat în accidente rutiere cu deces sau vătămări corporale. Este absolut necesar să se obţină acest document de către persoanele păgubite deoarece despăgubirea se poate oferi doar în baza acestui document!

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

Aşadar, trebuie să semnaţi un contract de asistenţă juridică cu un avocat specializat în obţinerea de despăgubiri din accidente auto cu victime pentru a vă obţine documentele de la poliţie şi, ulterior, despăgubirea de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat.

Noi vă putem ajuta, sunaţi-ne la 0746 548 064 !

Call Now Button