Recuperari creante

Valentina Priboi este avocat de recuperari creante inca din anul 2011 si se implica in multe proiecte privind colectarea debitelor, alaturi de echipa Priboi si Asociatii, una din cele mai reputate companii de recuperari creante din Romania.

Recuperarea creantelor este un serviciu oferit fara taxe de preluare, fara comisioane ascunse, doar pe baza de onorariu de succes. Acest lucru inseamna ca nu platiti decat la rezultat, procent din suma efectiv recuperata! Procentul de onorariu de succes este de 15% din suma efectiv recuperata, iar acest procent este clar stabilit de la inceput in contractul pe care il vom semna.

Documentele de care avem nevoie pentru a incepe recuperarea datoriilor dumneavoastra sunt, in principiu, facturi, contracte, ordine de plata (daca exista plati partiale), CMR-uri (in cazul transportatorilor), confirmari de sold, instrumente de plata (file CEC, bilete la ordin), etc. Dar cel mai simplu pentru a incepe colaborarea este sa ne trimiteti o fisa contabila din care sa reiasa denumirea debitoarei, CUI-ul ei, suma exacta pe care o aveti de recuperat si data scadenta.

Dupa verificarea debitoarei, daca sunt sanse de reusita, va trimitem spre semnare contractul de asistenta juridica, contract pe care il putem semna si online, pe e-mail sau pe WhatsApp. Dupa primirea contractului semnat de dvs. incepem recuperarea creantelor si va tinem la curent cu toate etapele pe care le parcurgem.

Avocat Valentina Priboi ofera servicii de recuperari creante oriunde in Romania – Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Sibiu, Craiova, Oradea, Galati, Bacau, Arad, Pitesti, Ploiesti, etc.

De asemenea, echipa doamnei avocat Valentina Priboi ofera cele mai bune servicii de recuperari creante in orice domeniu:

creante comerciale

creante fiscale

creante transporturi

creante de la debitoare in insolventa