Avocat recuperari creante

Avocat recuperari creante – Onorariu succes 15% – 0746 548 064

Valentina Priboi este avocat de recuperări creanţe înca din anul 2011 şi se implică în multe proiecte privind colectarea debitelor, alături de echipa Priboi si Asociatii, una din cele mai reputate companii de recuperări creanţe din România.

Recuperarea creanţelor este un serviciu oferit fără taxe de preluare, fără comisioane ascunse, doar pe bază de onorariu de succes. Acest lucru înseamnă că nu plătiţi decât la rezultat, procent din suma efectiv recuperată! Procentul de onorariu de succes este de 15% din suma efectiv recuperată, iar acest procent este clar stabilit de la început în contractul pe care îl vom semna.

Documentele de care avem nevoie pentru a începe recuperarea datoriilor dumneavoastra sunt, în principiu, facturi, contracte, ordine de plată (dacă există plăţi parţiale), CMR-uri (în cazul transportatorilor), confirmări de sold, instrumente de plată (file CEC, bilete la ordin), etc. Dar cel mai simplu pentru a începe colaborarea este să ne trimiteţi o fişă contabilă din care să reiasă denumirea debitoarei, CUI-ul ei, suma exacta pe care o aveţi de recuperat şi data scadentă.

După verificarea debitoarei, dacă sunt şanse de reuşită, vă trimitem spre semnare contractul de asistenţă juridică, contract pe care îl putem semna şi online, pe e-mail sau pe WhatsApp. După primirea contractului semnat de dvs. începem recuperarea creanţelor şi vă ţinem la curent cu toate etapele pe care le parcurgem.

Avocat Valentina Priboi oferă servicii de recuperări creanţe oriunde în România – Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Braşov, Sibiu, Craiova, Oradea, Galaţi, Bacău, Arad, Piteşti, Ploieşti, etc.

De asemenea, echipa doamnei avocat Valentina Priboi oferă cele mai bune servicii de recuperări creanţe în orice domeniu:

creanţe comerciale

creanţe fiscale

creanţe transporturi

creanţe de la debitoare în insolvenţă