Citatie pentru depunere intampinare ca intervenient fortat in procesul cu asiguratorul RCA?

Citaţie chemat în instanţă pentru depunere întâmpinare ca intervenient forţat RCA asigurări – 0746 548 064

Avocat Valentina Priboi, avocat asigurari auto

Daca ati primit citatie ca sa depuneti intampinare ca intervenient fortat intr-un proces cu asiguratorul RCA, trebuie sa ne contactati pentru a va reprezenta in acest dosar de despagubiri. Desi in cauza exista parte responsabila civilmente – firma dumneavoastra de asigurari RCA – legea procesual-civila prevede ca si intervenientul fortat trebuie citat, adica soferul vinovat de producerea accidentului.

Iata si temeiul legal pentru care intervenientul fortat este atras la judecata ca parte in procesul civil: art. 22, alin. (1) din Legea nr. 132 din 2017, prevede ca „Despăgubirea se stabilește și se plătește în conformitate cu prevederile art. 14, iar în cazul stabilirii despăgubirii prin hotărâre judecătorească, drepturile persoanelor prejudiciate prin accidente produse de vehicule aflate în proprietatea persoanelor asigurate în România se exercită împotriva asigurătorului RCA, în limitele obligației acestuia cu citarea obligatorie a persoanei/persoanelor răspunzătoare de producerea accidentului în calitate de intervenienți forțați.”

Dar doamna avocat Valentina Priboi va poate solutiona cazul rapid, fara batai de cap din partea dumneavoastra!

Tot ce aveti de facut este sa ne transmiteti in copie pe WhatsApp sau e-mail citatia pe care ati primit-o si asigurarea RCA valabila la data producerii accidentului rutier. Sunati-ne la 0746 548 064 si problema dumneavoastra este ca si rezolvata!