Cel mai bun avocat accidente rutiere cu vatamari sau deces, cel mai mic onorariu de succes!

Conform analizelor de piata, a rezultatelor concrete obtinute, a clasarii in indexul Google, doamna avocat Valentina Priboi se pozitioneaza in topul celor mai buni avocati de accidente rutiere din Romania.

Cu despagubiri RCA de milioane de euro obtinute de la societatile de asigurari, cu sute de clienti multumiti, echipa noastra ofera cel mai mic onorariu de succes de pe piata despagubirilor de accidente rutiere, adica 15% din despagubirea obtinuta de la firma de asigurari RCA a vinovatului!

Atat pentru vatamari corporale cat si pentru deces, noi suportam toate taxele, toate cheltuielile judiciare, dumneavoastra incasati doar despagubirea din partea firmei de asigurari RCA a soferului vinovat!

In caz de accident auto cu vatamari corporale avem nevoie, in principiu, de documentele de iesire din spital, eventual CML si actele dvs. de identitate. Daca nu aveti inca aceste documente, sunati-ne si vi le obtinem noi, direct. Despagubirile pe care le puteti obtine variaza in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care il obtineti. De principiu, se obtin de la 600 lei/ziua de ingrijiri pana la 1000 – 1200 lei per zi de ingrijire. In plus fata de sumele primite ca daune morale, puteti obtine si daune materiale pentru medicamentele cumparate pentru refacerea starii de sanatate de dupa accident, bilete de transport in vederea ajungerii de la/la spital, proteze, consultatii, interventii chirurgicale, etc.

In caz de accident rutier soldat cu deces pot obtine despagubiri sotul/sotia defunctului, copiii, nepotii in linie directa, parintii, bunicii, fratii si surorile. Actele cu care putem demara obtinerea de despagubiri de la societatea de asigurari RCA sunt, in principiu, cele emise de politie, de organele de cercetare la fata locului, pe care doar avocatul le poate obtine. In plus, sunt foarte importante declaratiile date atat in fata procurorului, cat si cele in fata instantei de judecata care instrumenteaza cazul: in functie de declaratiile date se va stabili forma de vinovatie a celor implicati in accident si, evident, cuantumul sumelor alocate ca despagubire.

Sunati-ne la 0746 548 064 si stabilim toate detaliile pentru obtinerea cat mai urgenta a despagubirilor la care sunteti indreptatiti!