Cel mai bun avocat accidente rutiere cu vătămări sau deces, cel mai mic onorariu de succes!

        Avocat Valentina Priboi

Conform analizelor de piaţă, a rezultatelor concrete obţinute, a clasării în indexul Google, doamna avocat Valentina Priboi se poziţionează în topul celor mai buni avocaţi de accidente rutiere din România.

Cu despăgubiri RCA de milioane de euro obţinute de la societăţile de asigurări, cu sute de clienţi mulţumiţi, echipa noastră oferă cel mai mic onorariu de succes de pe piaţa despăgubirilor de accidente rutiere, procent din despăgubirea obţinută de la firma de asigurări RCA a vinovatului!

Atât pentru vătămări corporale cât şi pentru deces, noi suportăm toate taxele, toate cheltuielile judiciare, dumneavoastră încasaţi doar despăgubirea din partea firmei de asigurări RCA a şoferului vinovat!

În caz de accident auto cu vătămări corporale avem nevoie, în principiu, de documentele de ieşire din spital, eventual CML şi actele dvs. de identitate. Dacă nu aveţi încă aceste documente, sunaţi-ne şi vi le obţinem noi, direct. Despăgubirile pe care le puteţi obţine variază în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care îl obţineţi. De principiu, se obţin de la 600 lei/ziua de îngrijiri până la 1000 – 1200 lei per zi de îngrijire. În plus faţă de sumele primite ca daune morale, puteţi obţine şi daune materiale pentru medicamentele cumpărate pentru refacerea stării de sănătate de după accident, bilete de transport în vederea ajungerii de la/la spital, proteze, consultaţii, intervenţii chirurgicale, etc.

În caz de accident rutier soldat cu deces pot obţine despăgubiri soţul/soţia defunctului, copiii, nepoţii în linie directă, părinţii, bunicii, fraţii şi surorile. Actele cu care putem demara obţinerea de despăgubiri de la societatea de asigurări RCA sunt, în principiu, cele emise de poliţie, de organele de cercetare la faţa locului, pe care doar avocatul le poate obţine. În plus, sunt foarte importante declaraţiile date atât în faţa procurorului, cât şi cele în faţa instanţei de judecată care instrumentează cazul: în funcţie de declaraţiile date se va stabili forma de vinovăţie a celor implicaţi în accident şi, evident, cuantumul sumelor alocate ca despăgubire.

Sunaţi-ne la 0746 548 064 şi stabilim toate detaliile pentru obţinerea cât mai urgentă a despăgubirilor la care sunteţi îndreptăţiţi!