In cat timp primesti banii de la asigurari

Avocat accidente rutiere

De principiu, in cateva luni de zile, in jur de 2-3 luni daca se accepta oferta inaintata de asiguratorul RCA, adica daca se merge pe cale amiabila. Personal, agream aceasta varianta pentru ca este, in general, cea mai avantajoasa pentru client: se obtin cel mai rapid banii de la firma de asigurari, sunt evitate procesele lungi in fata instantelor iar sumele sunt apropiate ca valoare de cele obtinute pe cale judiciara.

Pe cale judiciara sumele sunt cu putin mai mari uneori, dureaza mai mult (ani de zile) si este necesara deschiderea unui proces ce urmeaza cam toate etapele procesuale, in afara de cercetarea penala.

Astfel, cea mai rapida solutie este sa ne angajati pentru a va obtine cea mai buna oferta, in cel mai scurt timp, pe cale amiabila.

Avocat despagubiri RCA accidente rutiere cu deces sau vatamari corporale

Valentina Priboi este avocat specialist in obtinerea de despagubiri RCA din accidente rutiere cu vatamari corporale sau deces si activeaza in toata tara: Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova, Sibiu, Tulcea, Bacau, Braila, Galati, Buzau, Calarasi, Focsani, Suceava, Vaslui, Pitesti, Slatina, Timisoara, Oradea, Cluj, Deva si orice alta localitate.

Avocat despagubiri accidente rutiere deces, vatamari

Rezultatele concrete, milioane de lei noi obtinute cu titlul de daune morale si daune materiale de la firmele de asigurari pentru accidente cu vatamari corporale sau deces sunt cartea de vizita cea mai de pret a echipei doamnei avocat Priboi.

Onorariul de succes ce include toate cheltuielile si taxele, de asemenea, este un atu pe care avocat Valentina Priboi il considera un reper al calitatii serviciilor sale.

Oricand, orice intrebare despre despagubirile pe care le puteti obtine ca victima a unui accident auto isi poate gasi raspunsul aici – priboi.ro

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere in Constanta, Braila, Galati, Bacau, Buzau, Focsani, Slobozia, Calarasi, Tulcea si toata partea de est a Romaniei

Acoperim toata tara, venim in intampinarea dumneavoastra in mai putin de 24 de ore oriunde, pentru a va fi alaturi in cele mai grele momente din viata, daca ati fost victima unui accident auto cu vatamari sau deces.

Clientii nostri – victime ale accidentelor rutiere din Constanta sau Vaslui, Bacau sau Buzau pot confirma rezultatele obtinute de echipa noastra: sute de mii de lei recuperate in timp record, atat in caz de vatamari corporlae, cat si in caz de deces.

Chiar luna aceasta am semnat contracte de asistenta juridica pentru doua decese in Constanta si Barlad, plus 5 vatamari corporale in Bacau, Buzau, Focsani, Tulcea si Calarasi.

Sunati-ne si, incepand impreuna procedura de obtinere de despagubiri RCA, vom atinge cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp!