Recuperari creante

Sunt avocat de recuperari creante inca din anul 2011, lucrez alaturi de echipa Priboi si Asociatii si, la fel ca si ei, ofer servicii de colectare debite de la rau-platnici din toata Romania si Europa, fara taxe de preluare, fara comisioane ascunse. Adica va ofer recuperari creante doar pe baza de onorariu de succes, plata la rezultat!

Ce documente ne trebuie? Orice document care dovedeste datoria pe care o aveti de recuperat – facturi, contracte, ordine de plata pentru platile partiale, CMR-uri (in cazul transportatorilor), situatii contabile (bilanturi, balante), confirmari de sold, instrumente de plata (file CEC, bilete la ordin), etc. Trimiteti-mi documentele pe e-mail la valentina@priboisiasociatii.ro si, in cel mai scurt timp, dupa ce voi analiza situatia debitorilor dvs., veti primi un contract de colaborare spre semnare.

Care este onorariul? Onorariul este unul de succes, adica ne platiti doar la rezultat, sub forma unui procent stabilit la semnarea contractului, procent din suma ce se va recupera efectiv. Mai jos regasiti si tabelul cu procentele de onorarii de succes pentru servicii de recuperari creante:

ONORARIU DE SUCCES VECHIMEA CREANTEI
7% De la 1 zi la 100 de zile
10% De la 101 zile la 200 zile
12% De la 201 zile la 365 de zile
15% De la 12 luni la 24 de luni
Recuperari creante externe (debitori straini)
 Recuperare despagubiri RCA accidente auto cu victime
25% De la 24 de luni la 36 de luni
Recuperare debite de la firme in insolventa (faliment)
35% Penalitatile recuperate