Servicii

SERVICII JURIDICE – Conform rezultatelor online, Valentina Priboi este probabil cel mai bun avocat accidente rutiere si despagubiri RCA cu deces sau vatamari corporale din Romania. De asemenea, doamna Valentina Priboi este un cunoscut avocat in materie de recuperari creante comerciale, fiscale si transporturi. Iata deci serviciile juridice pe care vi le oferim:

Despagubiri accidente auto

Recuperari creante

Transport

Uzucapiune

ACOPERIRE – Doamna avocat Valentina Priboi este prezenta oriunde in Romania pentru dosarele clientilor ce solicita recuperari creante sau obtinerea de despagubiri RCA din accidente rutiere cu deces sau vatamari corporale: Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Cluj, Buzau, Iasi, Galati, Craiova, Bacau, Tulcea, Sibiu, Braila, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Arad, Oradea, Alexandria, Calarasi, Targoviste si orice alta localitate din tara sau din Europa.

ONORARII – Onorariile noastre difera de la caz la caz: pentru recuperari creante onorariul de succes este de 15% din suma recuperata, pentru despagubiri accidente rutiere onorariul de succes este de 15% din despagubirea obtinuta, pentru uzucapiune onorariul incepe de la 1500 de euro.

Pentru cazuri atipice, spete mai complexe a caror rezolvare implica un efort suplimentar din partea mai multor avocati, onorariul este fix. Dar cel mai bine, pentru a obtine direct o cotatie de pret pentru cazul dumneavoastra, sunati-ne si detaliati-ne problema sau trimiteti-ne documentele pe e-mail la valentina@priboisiasociatii.ro !