SERVICII JURIDICE – Conform rezultatelor online, Valentina Priboi este probabil cel mai bun avocat de despagubiri RCA accidente rutiere cu vatamari sau deces din Romania. De asemenea, doamna Valentina Priboi este un cunoscut avocat in materie de recuperari creante comerciale, fiscale si transporturi. Iata deci serviciile juridice pe care vi le oferim:

Despagubiri accidente auto

Recuperari creante

Transport

Uzucapiune

ACOPERIRE – Doamna avocat Valentina Priboi este prezenta oriunde in Romania pentru dosarele clientilor ce solicita recuperari creante sau obtinerea de despagubiri RCA din accidente rutiere cu deces sau vatamari: Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Cluj, Buzau, Iasi, Galati, Craiova, Bacau, Tulcea, Sibiu, Braila, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Arad, Oradea si orice alta localitate din tara sau din Europa.

ONORARII – De regula, avocat Valentina Priboi percepe onorarii de succes, in special pentru servicii de recuperari creante si pentru cele de obtinere despagubiri. Pentru spete mai complexe, dosare atipice a caror rezolvare implica un efort din partea mai multor avocati, onorariul este unul fix. Dar cel mai bine, pentru a obtine direct o cotatie de pret pentru cazul dumneavoastra, sunati-ne si detaliati-ne problema sau trimiteti-ne documentele pe e-mail la valentina@priboisiasociatii.ro . Mai jos regasiti si tabelul nostru de onorarii:

ONORARIU DE SUCCES VECHIMEA CREANTEI
7% De la 1 zi la 60 de zile
10% De la 61 zile la 180 zile
12% De la 181 zile la 365 de zile
15% De la 12 luni la 24 de luni
Despagubiri RCA accidente auto
cu vatamari corporale sau deces
25% De la 24 de luni la 36 de luni
Recuperare creante de la firme in insolventa / faliment
35% Penalitatile aferente debitului principal