Avocat Valentina Priboi, recuperări creanţe transporturi, comercial şi fiscal

Începem noul an cu forţe proaspete: noi colaborări, proiecte în curs de desfăşurare cu companii de prestigiu din domeniul consultanţei antreprenoriale şi construcţiilor edilitare. Avocat Valentina Priboi a semnat un acord de colaborare cu o companie canadiano-israeliană de consultanţă în afaceri, companie căreia îi oferă servicii juridice de consultanţă şi recuperări creanţe. Mai exact, de recuperare a unor cheltuieli efectuate de concernul canadiano-israelian către o altă societate multinaţională din Franţa ce se ocupă cu realizare de construcţii-gigant, megastructuri, etc.

Colaborarea cu compania canadiană prezintă avantaje reciproce, atât pentru doamna avocat Priboi, cât şi pentru client: recuperarea debitului de circa 700.000 euro va fi un succes mult aşteptat de ambele părţi.

Colectarea în zona segmentului business în materie de recuperări creanţe este specialitatea echipei conduse de doamna avocat Valentina Priboi – „abordarea este una profesionistă, targeturile sunt undeva foarte sus, rezultatele sunt dovada experienţei şi calităţii lucrului bine făcut!

Call Now Button