Avocat Valentina Priboi, recuperari creante transporturi, comercial si fiscal

Incepem noul an cu forte proaspete: noi colaborari, proiecte in curs de desfasurare cu companii de prestigiu din domeniul consultantei antreprenoriale si constructiilor edilitare. Avocat Valentina Priboi a semnat un acord de colaborare cu o companie canadiano-israeliana de consultanta in afaceri, companie careia ii ofera servicii juridice de consultanta si recuperari creante. Mai exact, de recuperare a unor cheltuieli efectuate de concernul canadiano-israelian catre o alta societate multinationala din Franta ce se ocupa cu realizare de constructii-gigant, megastructuri, etc.

Colaborarea cu compania canadiana prezinta avantaje reciproce, atat pentru doamna avocat Priboi, cat si pentru client: recuperarea debitului de circa 700.000 euro va fi un succes mult asteptat de ambele parti.

Colectarea in zona segmentului business in materie de recuperari creante este specialitatea echipei conduse de doamna avocat Valentina Priboi – „abordarea este una profesionista, targeturile sunt undeva foarte sus, rezultatele sunt dovada experientei si calitatii lucrului bine facut!