Avocat Valentina Priboi, contracte de asistenta noi pentru despagubiri accidente rutiere cu deces

Fiind un specialist, avocat Valentina Priboi preia doar czuri de recuperari creante si servicii de obtinere a despagubirilor RCA din accidente rutiere.

In caz de accident rutier cu deces trebuie sa retineti cateva aspecte, si anume:

  • pe noi nu ne platiti inainte, ci doar la sfarsit, dupa incasarea despagubirii, cu 15% din banii obtinuti;
  • fiecare persoana are dreptul la despagubire, fara a rapi dreptul alteia, fara sa existe o suma globala pe care o acorda partea responsabila civilmente (firma de asigurari RCA a vinovatului);
  • au dreptul la despagubire sotul/sotia sau concubinul/concubina, fratii si surorile, parintii, copiii, bunicii si nepotii;

Saptamana care tocmai s-a incheiat am semnat un contract de asistenta cu fratele unui domn care, pe soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, a fost spulberat pe trotuar de un sofer neatent. In urma accidentului, victima despre care am facut vorbire, a decedat. Regretam evenimentul si incercam sa ajutam cat mai repede familia defunctului sa obtina despagubirile la care sunt indreptatiti.

Un alt caz mai recent este cel al domnului B*****c care conducea pe autostrada A1, sotia acestuia era pasager in dreapta fata, rulau pe banda 1, moment in care un adolescent teribilist ce conducea o limuzina puternica i-a izbit in partea din spate, i-a destabilizat aruncandu-i pe banda 2 unde un alt automobil l-a accidentat mortal pe domnul B*****c. Sotia-pasager a supravietuit dar probabil va ramane in scaun cu rotile toata viata deoarece loviturile la coloana vertebrala, cel putin la acest moment par aproape ireparabile. Actualmente cercetarea penala este in desfasurare, am solicitat studierea-fotocopierea dosarului de urmarire penala, iar actele pe care le-am obtinut le vom inainta expertului nostru parte care va analiza din punct de vedere tehnic exact dinamica producerii accidentului, viteza vehiculelor, etc. Cu opinia acestuia vom sti exact toate atu-urile pe care le avem in acest dosar de obtinere despagubiri.

Asadar, prudenta in trafic, conduita preventiva sunt ingredientele de succes ale participarii la trafic, ingrediente pe care noi, prin politicile noastre sustenabile le incurajam permanent.