Avocat Valentina Priboi, contracte de asistenţă noi pentru despăgubiri accidente rutiere cu deces

Fiind un specialist, avocat Valentina Priboi preia doar cazuri de recuperări creanţe şi servicii de obţinere a despăgubirilor RCA din accidente rutiere.

În caz de accident rutier cu deces trebuie să reţineţi câteva aspecte, şi anume:

  • vă putem asista oriunde în România;
  • fiecare persoană are dreptul la despăgubire, fără a răpi dreptul alteia, fără să existe o sumă globala pe care o acordă partea responsabilă civilmente (firma de asigurări RCA a vinovatului);
  • au dreptul la despăgubire soţul/soţia sau concubinul/concubina, fraţii şi surorile, părinţii, copiii, bunicii şi nepoţii;

Săptămâna care tocmai s-a încheiat am semnat un contract de asistenţă cu fratele unui domn care, pe şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti, a fost spulberat pe trotuar de un şofer neatent. În urma accidentului, victima despre care am făcut vorbire, a decedat. Regretăm evenimentul şi încercăm să ajutăm cât mai repede familia defunctului să obţină despăgubirile la care sunt îndreptăţiţi.

Un alt caz mai recent este cel al domnului B*****c care conducea pe autostrada A1, soţia acestuia era pasager în dreapta faţă, rulau pe banda 1, moment în care un adolescent teribilist ce conducea o limuzină puternica i-a izbit în partea din spate, i-a destabilizat aruncându-i pe banda 2 unde un alt automobil l-a accidentat mortal pe domnul B*****c. Soţia-pasager a supravieţuit dar probabil vă rămâne în scaun cu rotile toată viaţa deoarece loviturile la coloana vertebrală, cel puţin la acest moment, par aproape ireparabile. Actualmente cercetarea penală este în desfăşurare, am solicitat studierea-fotocopierea dosarului de urmărire penală, iar actele pe care le-am obţinut le vom înainta expertului nostru parte care va analiza din punct de vedere tehnic exact dinamica producerii accidentului, viteza vehiculelor, etc. Cu opinia acestuia vom şti exact toate atu-urile pe care le avem în acest dosar de obţinere despăgubiri.

Aşadar, prudenţa în trafic, conduita preventivă sunt ingredientele de succes ale participării la trafic, ingrediente pe care noi, prin politicile noastre sustenabile, le încurajam permanent.

Call Now Button