Avocat Valentina Priboi, contracte de asistenta noi pentru accidente rutiere cu deces

Avocat Valentina Priboi, despagubiri RCA accidente rutiere cu vatamari sau decese in Bucuresti, Constanta, Brasov, Calarasi, Giurgiu, Tulcea, Buzau, Ploiesti, Pitesti, Alexandria, Craiova

Intr-un permanent proces de perfectionare spre a oferi cele mai bune si mai rapide servicii de obtinere a despagubirilor rca, avocat Valentina Priboi semneaza tot mai multe contracte de asistenta juridica avand ca obiect recuperarea sumelor cuvenite victimelor accidentelor rutiere.

Saptamana care tocmai s-a incheiat am semnat un contract de asistenta cu fratele unui domn care, pe soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, a fost spulberat pe trotuar de un sofer neatent. In urma accidentului, victima despre care am facut vorbire, a decedat. Regretam evenimentul si incercam sa ajutam cat mai repede familia defunctului sa obtina despagubirile la care sunt indreptatiti. Cu cel mai mic onorariu de pe piata, de doar 15% din despagubirile ce se vor obtine, Valentina Priboi ofera cele mai avantajoase onorarii.

Asadar, prudenta in trafic, conduita preventiva sunt ingredientele de succes ale participarii la trafic, ingrediente pe care noi, prin politicile noastre sustenabile le incurajam permanent.