Avocat accidente rutiere

Regretăm situaţia nefericită în care probabil vă aflaţi, anume cea de victimă directă sau indirectă a unui accident rutier! Trebuie să ştiţi însă că puteţi obţine despăgubiri de la partea responsabilă civilmente de producerea accidentului, în speţă firma de asigurări RCA a şoferului vinovat de producerea accidentului.

Valentina Priboi este avocat din anul 2011 şi activează ca avocat specializat în accidente rutiere cu vătămări sau deces în Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Braşov, Tulcea, Galaţi, Brăila, Călăraşi, Buzău, Focşani, Slobozia, Giurgiu, Ploieşti, Piteşti, Târgovişte, Bacău, Sibiu, Timişoara, Cluj, Iaşi, Buzău, Arad, Oradea, Craiova, Alexandria şi orice altă localitate din ţară.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

În caz de accident auto cu vătămări corporale, dacă nu aţi fost vinovat de producerea accidentului, puteţi obţine despăgubiri RCA în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale consemnat în Certificatul medico-legal. Este important să ştiţi că Certificatul medico-legal poate fi scos direct, doar cu actele din spital, doar în primele 30 de zile de la producerea accidentului. După aceea nu mai puteţi obţine un certificat medico-legal decât cu o ordonanţă de efectuare a expertizei medico-legale pe care o eliberează poliţia.

În caz de accident rutier cu deces, dacă nu este vina totală a persoanei decedate, pot obţine despăgubiri cu titlu de daune morale şi daune materiale soţul/soţia, părinţii, bunicii, fraţii/surorile, copiii şi nepoţii defunctului.

Timpul de obţinere a sumelor cuvenite ca despăgubire este de câteva luni, atât în cazul vătămărilor, cât şi în cazul deceselor.

Sumele pe care le puteţi obţine, atât în caz de vătămare corporală cât şi în calitate de rudă/soţ/apropiat al defunctului le puteţi afla direct sunându-ne şi descriindu-ne accidentul produs; de principiu, sumele oferite ca despăgubire diferă în funcţie de gradul de vinovăţie al victimei, de firma de asigurări RCA a şoferului vinovat, momentul în care dosarul a fost preluat spre soluţionare, etc.

Sunaţi la 0746 548 064 şi veţi fi consiliat şi asistat îndeaproape, atât pe latură civilă cât şi pe latură penală, în faţa tuturor organelor de anchetă, autorităţi, pentru a recupera cât mai urgent despăgubirea la care sunteţi îndreptăţit.

Call Now Button