In situatia nefericita in care ati fost victima directa sau indirecta a unui accident rutier, trebuie sa stiti ca puteti obtine despagubiri de la partea responsabila civilmente de producerea accidentului, in speta firma de asigurari RCA a soferului ce se face vinovat de accident.

Valentina Priboi este avocat de mai bine de 8 ani si activeaza ca avocat de accidente rutiere cu vatamari sau decese in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Brasov, Tulcea, Galati, Braila, Calarasi, Buzau, Focsani, Slobozia, Giurgiu, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Bacau, Sibiu, Timisoara, Cluj, Buzau, Arad, Oradea, Craiova, Alexandria si orice alta localitate din tara.

In caz de accident auto cu vatamari corporale, daca nu ati fost vinovat de producerea accidentului, puteti obtine despagubiri RCA in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale consemnat in Certificatul medico-legal.

In caz de accident rutier cu deces, daca nu este vina totala a persoanei decedate, pot obtine despagubiri cu titlul de daune morale si daune materiale sotul/sotia, parintii, buncii, fratii/surorile, copiii si nepotii.

Timpul in care va obtine sumele cuvenite ca despagubire este de cateva luni iar onorariul este de succes, de 15% din despagubirea obtinuta, atat in cazul vatamarilor, cat si in cazul deceselor.

Sunati la 0746 548 064 si veti fi consiliat si asistat indeaproape atat pe latura civila cat si pe latura penala, in fata tuturor organelor de ancheta, autoritati, pentru a recupera cat mai urgent despagubirea la care sunteti indreptatit.