Avocat accidente rutiere

Avocat accidente rutiere – Onorariu succes 15% – 0746 548 064

Regretam situatia nefericita in care probabil va aflati, anume cea de victima directa sau indirecta a unui accident rutier! Trebuie sa stiti insa ca puteti obtine despagubiri de la partea responsabila civilmente de producerea accidentului, in speta firma de asigurari RCA a soferului vinovat de producerea accidentului.

Valentina Priboi este avocat din anul 2011 si activeaza ca avocat specializat in accidente rutiere cu vatamari sau deces in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Brasov, Tulcea, Galati, Braila, Calarasi, Buzau, Focsani, Slobozia, Giurgiu, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Bacau, Sibiu, Timisoara, Cluj, Iasi, Buzau, Arad, Oradea, Craiova, Alexandria si orice alta localitate din tara.

In caz de accident auto cu vatamari corporale, daca nu ati fost vinovat de producerea accidentului, puteti obtine despagubiri RCA in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale consemnat in Certificatul medico-legal. Este important sa stiti ca Certificatul medico-legal poate fi scos direct, doar cu actele din spital, doar in primele 30 de zile de la producerea accidentului. Dupa aceea nu mai puteti obtine un certificat medico-legal decat cu o ordonanta de efectuare a expertizei-medico-legale pe care o elibereaza politia.

In caz de accident rutier cu deces, daca nu este vina totala a persoanei decedate, pot obtine despagubiri cu titlul de daune morale si daune materiale sotul/sotia, parintii, buncii, fratii/surorile, copiii si nepotii defunctului.

Avocat Valentina Priboi impreuna cu Priboi si Asociatii formeaza cea mai buna echipa de profesionisiti in obtinerea de despagubiri RCA din accidente rutiere cu vatamari sau deces.

Timpul de obtinere a sumelor cuvenite ca despagubire este de cateva luni iar onorariul este doar de succes, procent din despagubirea pe care reusim sa v-o obtinem, cu toate taxele si cheltuielile incluse, atat in cazul vatamarilor, cat si in cazul deceselor.

Sumele pe care le puteti obtine, atat in caz de vatamare corporala cat si in calitate de ruda/sot/apropiat al defunctului le puteti afla direct sunandu-ne si descriindu-ne accidentul produs; de principiu, sumele oferite ca despagubire difera in functie de gradul de vinovatie al victimei, de firma de asigurari RCA a soferului vinovat, momentul in care dosarul a fost preluat spre solutionare, etc.

Sunati la 0746 548 064 si veti fi consiliat si asistat indeaproape, atat pe latura civila cat si pe latura penala, in fata tuturor organelor de ancheta, autoritati, pentru a recupera cat mai urgent despagubirea la care sunteti indreptatit.