In situatia nefericita in care ati fost victima directa sau indirecta a unui accident rutier, trebuie sa stiti ca puteti obtine despagubiri de la partea responsabila civilmente de producerea accidentului, in speta firma de asigurari RCA a soferului ce se face vinovat de accident.

Avocat accidente rutiere

Valentina Priboi este avocat de mai bine de 8 ani si activeaza ca avocat de accidente rutiere cu vatamari sau decese in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Brasov, Tulcea, Galati, Braila, Calarasi, Buzau, Focsani, Slobozia, Giurgiu, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Bacau, Sibiu, Timisoara, Cluj, Buzau, Arad, Oradea, Craiova, Alexandria si orice alta localitate din tara.

In caz de accident auto cu vatamari corporale, daca nu ati fost vinovat de producerea accidentului, puteti obtine despagubiri RCA in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale consemnat in Certificatul medico-legal. Este important sa stiti ca Certificatul medico-legal poate fi scos direct, doar cu actele din spital, doar in primele 30 de zile de la producerea accidentului. Dupa aceea nu mai puteti obtine un certificat medico-legal decat cu o ordonanta de efectuare a expertizei-medico-legale pe care o elibereaza politia.

In caz de accident rutier cu deces, daca nu este vina totala a persoanei decedate, pot obtine despagubiri cu titlul de daune morale si daune materiale sotul/sotia, parintii, buncii, fratii/surorile, copiii si nepotii.

Timpul de obtinere a sumelor cuvenite ca despagubire este de cateva luni iar onorariul este de succes, cu toate taxele si cheltuielile incluse, atat in cazul vatamarilor, cat si in cazul deceselor.

Sumele pe care le puteti obtine, atat in caz de vatamare corporala cat si in calitate de ruda/sot/apropiat al defunctului le puteti afla direct sunandu-ne si descriindu-ne accidentul produs; de principiu, sumele oferite ca despagubire difera in functie de gradul de vinovatie al victimei, de firma de asigurari RCA a soferului vinovat, momentul in care dosarul a fost preluat spre solutionare, etc.

Sunati la 0746 548 064 si veti fi consiliat si asistat indeaproape atat pe latura civila cat si pe latura penala, in fata tuturor organelor de ancheta, autoritati, pentru a recupera cat mai urgent despagubirea la care sunteti indreptatit.