Alegeţi un avocat pentru obţinerea de despăgubiri, nu semnaţi procuri cu SRL-uri!

În situaţia nefericită a producerii unui accident rutier cu victime este foarte important, încă de la început, să alegeţi cu grijă cine se va ocupa de cazul dumneavoastră, cine vă va obţine sumele cu titlu de despăgubire de la societatea de asigurări RCA a şoferului care a provocat accidentul. Pentru că primele declaraţii în faţa organelor de anchetă, constituirea de parte civilă, sunt paşi care trebuie făcuţi exact pentru a obţine sumele maxime de despăgubire.

De aceea, atunci când alegeţi, alegeţi neapărat un avocat specializat în obţinerea de despăgubiri din accidente auto, ci nu SRL-uri care doar intermediază, care nu sunt avocaţi şi de aceea vă cer să semnaţi procuri la notar. Un avocat nu are nevoie de procură notarială pentru a obţine despăgubiri!

În plus, gândiţi-vă că cineva care intermediază, automat percepe şi un cost suplimentar, un onorariu mai mare decât un avocat! Dar foarte important este ca cel ce se ocupă de cazul dumneavoastră să aibă o experienţă solidă, să aibă cunoştinţe juridice temeinice astfel încât să poată să vă obţină cele mai bune despăgubiri.

Aşadar, pe oricine aţi alege, alegeţi un avocat, nu SRL-uri care doar intermediază şi care nu pot reprezenta direct clientul în instanţă!