Alegeti un avocat pentru obtinerea de despagubiri, nu semnati procuri cu SRL-uri!

In situatia nefericita a producerii unui accident rutier cu victime este foarte important, inca de la inceput, sa alegeti cu grija cine se va ocupa de cazul dumneavoastra, cine va va obtine sumele cu titlu de despagubire de la societatea de asigurari RCA a soferului care a provocat accidentul. Pentru ca primele declaratii in fata organelor de ancheta, constituirea de parte civila, sunt pasi care trebuie facuti perfect si exact pentru a obtine sumele maxime de despagubire.

De aceea, atunci cand alegeti, alegeti neaparat un avocat specializat in obtinerea de despagubiri din accidente auto, ci nu SRL-uri care doar intermediaza, care nu sunt avocati si de aceea va cer sa semnati procuri la notar. Un avocat nu are nevoie de procura notariala pentru a obtine despagubiri!

In plus, ganditi-va ca cineva care intermediaza, automat percepe si un cost suplimentar, un onorariu mai mare decat un avocat! Dar foarte important este ca cel ce se ocupa de cazul dumneavoastra sa aiba o experienta solida, sa aiba cunostinte juridice temeinice astfel incat sa poata sa va obtina cele mai bune despagubiri.

Asadar, pe oricine ati alege, alegeti un avocat, nu SRL-uri care doar intermediaza si care nu pot reprezenta direct clientul in instanta!