Iaşi

Avocat accidente rutiere Iaşi – 0746 548 064

Suntem prezenţi oriunde în ţară, inclusiv în zona Iaşi, Botoşani, Suceava sau Piatra Neamţ, spre a vă ajuta să obţineţi rapid cele mai mari despăgubiri RCA în caz de accident rutier cu victime, vătămări corporale sau deces.

Recent am obţinut despăgubiri unui pieton lovit pe trotuar în zona Nicolina, Iaşi, un domn în vârstă de 58 de ani care, în urma loviturilor suferite, a primit prin certificatul medico-legal 60-65 de zile de îngrijiri medicale. Suma de despăgubire s-a ridicat la valoarea de 68400 lei, reprezentând daune morale şi daune materiale ca urmare a accidentului în care a fost vătămat corporal.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Iași

O altă speţă este cea a unei familii din Paşcani, judeţul Iaşi, care şi-a pierdut copilul de 4 ani în urma unui accident înfiorător petrecut la ieşirea din Iaşi. Familia, părinţii, fraţii şi bunicii, ne-au solicitat ajutorul în aceste momente teribile pentru a putea parcurge toţi paşii legali, atât pe latură penală în faţa organelor de cercetare, cât şi pe latură civilă, pentru obţinerea despăgubirilor RCA de la firma de asigurări a şoferului care a provocat accidentul în urma căruia minorul şi-a păierdut viaţa. În momentul de faţă urmărirea penală s-a încheiat iar dosarul se află în instanţă, aşteptăm primul termen de judecată.

Call Now Button