Craiova

Avocat accidente rutiere Craiova – 0746 548 064

Atât vătămări corporale cât şi dosare de despăgubiri pentru accidente cu deces sunt cazurile pe care noi le preluam în zona Craiova. Pe cale amiabilă sau în faţa Judecătoriei Craiova sau a Tribunalului Dolj, sumele pe care doamna avocat Valentina Priboi le obţine cu titlul de daune morale şi daune materiale sunt probabil printre cele mai mari din ţară.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere Craiova

Ultimul caz preluat la Craiova este un deces al unui pensionar care se deplasa regulamentar pe bicicletă, moment în care a fost izbit de un conducător auto ce nu deţinea permis de conducere. În urma impactului, victima, domnul T******cu a fost transportat la Spitalul Judeţean Craiova unde ziua următoare, intrând într-o stare critică, a decedat.

Aşteptăm raportul expertului judiciar numit de instanţă spre a stabili exact forma de vinovăţie a celor doi participanţi la trafic ce au fost implicaţi în accident, deoarece şoferul a declarat că victima, de fapt, s-ar fi deplasat în sens invers decât cel pe care l-a reţinut poliţistul care s-a deplasat la faţa locului. Fie că este vorba de o culpă exclusivă a şoferului, fie că este vorba de o culpă comună, doamna avocat Priboi va obţine, cu siguranţă, despăgubiri RCA familiei îndurerate.

Call Now Button