Craiova

Atat vatamari corporale cat si dosare de despagubiri pentru accidente cu deces sunt cazurile pe care noi le preluam in zona Craiova. Pe cale amiabila sau in fata Judecatoriei Craiova sau a Tribunalului Dolj, sumele pe care doamna avocat Valentina Priboi le obtine cu titlul de daune morale si daune materiale sunt probabil printre cele mai mari din tara.

Ultimul caz preluat la Craiova este un deces al unui pensionar care se deplasa regulamentar pe bicicleta, moment in care a fost izbit de un conducator auto ce nu detinea permis de conducere. In urma impactului, victima, domnul T******cu a fost transportat la Spitalul Judetean Craiova unde ziua urmatoare, intrand intr-o stare critica, a decedat.

Asteptam raportul expertului judiciar numit de instanta spre a stabili exact forma de vinovatie a celor doi participanti la trafic ce au fost implicati in accident, deoarece soferul a declarat ca victima, de fapt, s-ar fi deplasat in sens invers decat cel pe care l-a retinut politistul care s-a deplasat la fata locului. Fie ca este vorba de o culpa exclusiva a soferului, fie ca este vorba de o culpa comuna, doamna avocat Priboi va obtine, cu siguranta, despagubiri RCA familiei indurerate.