Constanta

Atat pe cale amiabila, cat si pe cale judiciara am instrumentat zeci de dosare de vatamari corporale sau deces pentru victimele accidentelor petrecute in Constanta.

La Tribunalul Constanta sau la Judecatoria Constanta, dosarele de obtinere de despagubiri RCA de la firma de asigurari a soferului vinovat fac obiectul principal al muncii noastre – milioane de lei acordate clientilor, zeci de clienti multumiti.

Un ultim caz este cel al doamnei Ge*****an care, asteptand microbuzul in statie pe Soseaua Mangaliei, a fost lovita de un sofer aflat sub influenta bauturilor alcoolice. In urma impactului, doamna Ge******n a suferit politraumatisme gamba stanga, deplasare umar drept si fisura clavicula, excoriatii nivel abdominal. Pentru moment, conform certificatului medicco-legal, s-au constatat spre ingrijire 45-50 de zile. Victima va efectua insa mai multe interventii chirurgicale in urma carora se va suplimenta numarul de zile de ingrijiri medicale.

Asadar, daca aveti nevoie de un avocat sa obtineti despagubiri RCA din accidente rutiere in Constanta, sunati-ne si, cu drag, venim spre dumneavoastra!