Constanta

Avocat accidente rutiere Constanta – Despagubiri accidente Constanta – 0746 548 064

Atât pe cale amiabilă, cât şi pe cale judiciară am instrumentat zeci de dosare de vătămări corporale sau deces pentru victimele accidentelor petrecute în Constanţa.

La Tribunalul Constanţa sau la Judecatoria Constanţa, dosarele de obţinere de despăgubiri RCA de la firma de asigurări a şoferului vinovat fac obiectul principal al muncii noastre – milioane de lei acordate clienţilor, zeci de clienţi mulţumiţi.

Un ultim caz este cel al doamnei Ge*****an care, aşteptând microbuzul în staţie pe Şoseaua Mangaliei, a fost lovită de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma impactului, doamna Ge******n a suferit politraumatisme gamba stângă, deplasare umăr drept şi fisură claviculă, excoriaţii nivel abdominal. Pentru moment, conform certificatului medico-legal, s-au constatat spre îngrijire 45-50 de zile. Victima va efectua însă mai multe intervenţii chirurgicale în urma cărora se va suplimenta numărul de zile de îngrijiri medicale.

Aşadar, dacă aveţi nevoie de un avocat să obţineţi despăgubiri RCA din accidente rutiere în Constanţa, sunaţi-ne şi, cu drag, venim spre dumneavoastră!