Bucureşti

Avocat accidente rutiere Bucureşti – 0746 548 064

Dacă aveţi nevoie de un avocat de accidente rutiere în Bucureşti care să vă obţina cele mai mari despăgubiri RCA de la firma de asigurări a şoferului vinovat, nu există altă varianta mai bună, mai concretă şi mai fructuoasă pentru dumneavoastră decât echipa noastră!

Avocat Valentina Priboi instrumentează zeci de dosare de despăgubiri accidente numai în Bucureşti şi Ilfov, atât cu vătămări corporale, cât şi cu deces.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere București

Iată, spre exemplu, un caz recent câştigat la Tribunalul Ilfov, dosar de despăgubiri RCA pentru deces părinte, pentru care fiii au obţinut daune morale şi materiale plus penalităţi de întarziere de peste 80000 euro – http://portal.just.ro/93/SitePages/Dosar – dosarul nr. 327/93/2017.

***

Un alt caz relativ recent este cel prin care am solicitat despăgubiri RCA pentru o doamnă ce a fost doar vătămată pe trecerea de pietoni de către un şofer neatent. Pentru acest accident, cu un certificat medico-legal de 50 de zile, în instanţă am obtinut despăgubire de peste 43300 lei. http://portal.just.ro/303/SitePages/Dosar – Dosarul 2474/303/2019.

Avocat Valentina Priboi
Call Now Button