Despăgubiri accidente rutiere

Avocat accidente rutiere – Onorariu 20% – 0746 548 064

Regretăm producerea accidentului şi vrem să vă fim alături în aceste momente grele! De aceea vrem să vă ajutăm să obţineţi cele mai mari despăgubiri RCA în caz de accident rutier cu victime, vătămări corporale sau deces.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

Eu, Valentina Priboi, sunt avocat de accidente rutiere din anul 2011 şi vă pot ajuta să obţineţi daune morale şi daune materiale de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat de producerea accidentului.

Cine poate solicita? În caz de accident auto cu vătămare corporală poate cere despăgubiri orice persoană care a fost vătămată în accident, în afară de şoferul vinovat de producerea accidentului.

În caz de accident rutier cu deces pot cere despăgubiri rudele decedatului, adică: copii, fraţi, surori, părinţi, bunici, nepoţi în linie directă şi soţul sau soţia supravieţuitor/superavieţuitoare.

De la cine se obţin aceste despăgubiri? Şi în caz de accident auto cu vătămare corporala şi în caz de accident rutier cu deces, despăgubirile se obţin de la firma de asigurări RCA a şoferului vinovat de producerea accidentului. Dacă şoferul vinovat nu are asigurare RCA în România (este o maşină înmatriculată în străinătate) sau nu are poliţă de asigurare RCA valabilă sau nu are asigurare RCA deloc, atunci despăgubirile vor fi achitate de Biroul Asigurătorilor Auto din România.

Ce sume puteţi solicita? Persoanele care au dreptul să primească despăgubiri din accidente rutiere sunt doar cele amintite anterior, iar dreptul acestora de recuperare a despăgubirilor rezultate de producerea unui accident auto sunt daune morale, daune materiale, venituri nerealizate prezente şi viitoare. Echipa noastră de avocaţi specializaţi în obţinerea de despăgubiri din accidente rutiere vă poate ajuta să vă recuperaţi sumele cuvenite atât în cazul vătămărilor corporale, cât şi în cazul decesului unei persoane dintre cele amintite anterior.

Ce sume se pot obţine de la firmele de asigurări? Sumele orientative pe care vi le putem obţine de la firmele de asigurări RCA sunt:

  • pentru accidente cu vătămări corporale – aproximativ 1000 lei / zi de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal;
  • pentru accidente cu deces – diferă în funcţie de gradul de rudenie cu persoana decedată – de la câteva zeci de mii de euro, până la sute de mii de euro;

Sumele acordate de firmele de asigurări pot fi obţinute fie pe cale judiciară, fie pe cale amiabilă, dacă nu doriţi neapărat declanşarea unui proces împotriva vinovatului sau a firmei de asigurări.

Este important să ştiţi că fiecare persoană obţine despăgubiri individuale, în dreptul ei, fără a răpi dreptul celorlalte persoane îndreptăţite la despăgubire deoarece sumele oferite de firma de asigurări se acordă fiecăruia în parte, ci NU o sumă fixă care să se împartă la câţi solicitanţi există!

Până când se poate solicita? Despăgubirile pentru vătămările corporale se pot solicita în termen de maxim 3 ani de la data la care procurorul a emis ordonanţa de clasare sau rechizitoriul de trimitere în instanţă. În caz de deces, părţile îndreptăţite pot solicita despăgubiri în termen de 5 ani de la data la care s-a cunoscut vinovatul producerii accidentului.

Care sunt costurile? Nouă nu ne plătiţi absolut nimic înainte, ci doar la sfârşit, 20% din suma recuperată, cu toate costurile incluse, cel mai mic onorariu de pe piaţa recuperărilor de despăgubiri din accidente rutiere.

De reţinut! Indiferent cu cine decideţi să semnaţi, alegeţi un avocat, nu SRL-uri care vă pun să semnaţi procuri! Dacă aceste SRL-uri ar fi avocaţi, nu v-ar stresa să semnaţi procuri la notar pentru că avocatul nu are nevoie de procură din partea clientului! Între client şi avocat se semnează doar un Contract de asistenţă juridică!

Cum procedăm? Sunaţi-ne întâi la 0746 548 064 pentru a vă explica exact care sunt documentele de care avem nevoie pentru a vă obţine despăgubirile. Este important să ne sunaţi cât mai urgent, înainte să semnaţi vreun act sau să daţi vreo declaraţie în faţa organelor de anchetă: un dosar început greşit vă poate spulbera şansele de obţinere a despăgubirilor!

Cum se semnează contractul? Se poate semna online, pe WhatsApp sau e-mail, prin poştă sau curier. Se poate, cu o programare prealabilă, direct la sediul nostru din Bucureşti. Sau, indiferent unde vă aflaţi, avocat accidente rutiere Valentina Priboi poate veni direct la dumneavoastră pentru semnarea contractului de asistenţă juridică: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova, Bacău, Sibiu, Cluj, Iaşi, Brăila, Arad, Vaslui, Călăraşi, Buzău, Focşani, Piteşti, Ploieşti, Timişoara, Alexandria, Târgovişte, Tulcea, Galaţi, Neamţ, Suceava, Slatina, Vâlcea, oriunde în România!