Despăgubiri accidente

Știm cât de mult suferiți din cauza acestui accident rutier! Dar noi suntem aici ca să vă ajutăm să primiți despăgubiri de la firma de asigurări RCA a șoferului vinovat. Despăgubirile pe care le veți primi sunt daune morale și daune materiale pentru suferința îndurată și cheltuielile întreprinse ca urmare a producerii acestui accident.

Eu, Valentina Priboi, sunt avocat de accidente rutiere din anul 2011 şi vă pot ajuta să obţineţi despăgubiri în caz de accident rutier cu vătămări corporale sau deces.

Valentina Priboi, avocat accidente rutiere

Cine poate primi despăgubiri în caz de accident? În caz de accident cu vătămare corporală orice participant la trafic ce a fost vătămat poate primi despăgubiri: pietonii, pasagerii sau conducătorii auto. În caz de accident rutier cu deces pot primi despăgubiri familia și rudele decedatului: copii, fraţi, surori, părinţi, bunici, nepoţi în linie directă şi soţul sau soţia supravieţuitor/superavieţuitoare. În cazurile în care nu se încheiase încă o căsătorie valabilă, se acordă despăgubiri și concubinului / concubinei.

Cine plătește despăgubirea în caz de accident? Despăgubirea victimelor se achită de către firma de asigurări RCA a şoferului vinovat de producerea accidentului. Vă putem obține despăgubiri și dacă şoferul vinovat are asigurare încheiată în străinătate sau chiar dacă nu are asigurare RCA deloc.

Ce sume se primesc ca despăgubire în caz de accident? În cazul unui accident cu vătămări corporale – aproximativ 1500 lei pentru fiecare zi de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal. În plus, pe cheltuiala noastră, vă întocmim și un raport de puncte traumatologice pentru a vă obține sume de despăgubire mai mari decât cele primite doar în baza CML-ului (certificatului medico-legal). În caz de accident rutier cu deces – diferă în funcţie de gradul de rudenie cu persoana decedată – de la câteva zeci de mii de euro, până la valoarea maximă de 6.070.000 euro.

Până când se pot solicita despăgubiri pentru un accident? Despăgubirile pentru vătămările corporale se pot solicita în maxim 3 ani de la data emiterii ordonanței de clasare a procurorului sau a rechizitoriului de trimitere în judecată. În caz de deces, părţile îndreptăţite pot solicita despăgubiri în 5 ani de la data cunoașterii celui vinovat de producerea accidentului.

Ce trebuie să fac în cazul unui accident? Sunaţi-ne la 0746 548 064, înainte să semnaţi vreun act sau să daţi vreo declaraţie în faţa organelor de anchetă! Un dosar început greşit vă poate spulbera şansele de obţinere a despăgubirilor! Pentru semnarea contractului puteți veni la sediul nostru, putem semna online pe WhatsApp la 0746 548 064 sau pe e-mail la valentina@priboisiasociatii.ro sau venim la dumneavoastră oriunde v-ați afla: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova, Bacău, Sibiu, Cluj, Iaşi, Brăila, Arad, Vaslui, Călăraşi, Târgu Jiu, oriunde în România!

Dacă mai aveți neclarități, sunați-ne la 0746 548 064 sau scrieți-ne pe WhatsApp!

  Nume:

  Telefon:

  Problema dvs.:

  A fost util acest articol?

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Call Now Button